10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doua accidente, doua victime

- Advertisement -

Primul accident a avut loc in jurul orei 08:50, pe D.J. 542 A, pe raza comunei Redea. Potrivit politistilor, un barbat in varsta de 58 ani, din localitate, in timp ce conducea un vehicul cu tractiune animala, a accidentat un pieton in varsta de 68 ani, din aceeasi localitate, care se deplasa pe carosabil, pe acelasi sens de mers.
in urma impactului victima a suferit rani si a fost transportata la Spitalul municipiului Caracal, unde a ramas sub supraveghere medicala.
Potrivit oamenilor legii, conducatorul atelajului a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o concentratie de 0,27 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Cel de-al doilea accident s-a petrecut in jurul orei 23:35 in municipiul Slatina, pe strada Draganesti. Din primele cercetari s-a stabilit ca soferul unui autoturism, in varsta de 25 ani, din localitate, s-a angajat in depasirea unui alt autoturism, condus de un barbat de 44 ani, din municipiul Slatina, insa nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare si a intrat in coliziune laterala cu acesta. Din accident a rezultat ranirea soferului de 25 de ani, care a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
Potrivit politistilor, niciunul dintre conducatorii auto implicati in evenimentul rutier nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
in ambele cazuri politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți