20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Politist rutier din Potcoava, acuzat ca a agresat un localnic de etnie roma

- Advertisement -

Totul a pornit de la un cort de nunta pe care victima l-a inchiriat unui localnic. Acesta din urma mai avea de achitat suma de 200 de lei din cei 2.000 lei cat costase toata afacerea. Pentru ca nu s-au inteles, cei doi s-au luat la cearta, pentru calmarea spiritelor fiind nevoie de interventia politiei. Ion Mihai sustine ca agentul care s-a deplasat la locul solicitarii, Gabriel Neagu din cadrul Serviciului Rutier al Politiei Potcoava, l-a dus la sediul politiei unde l-a luat la bataie. Politistul l-a injurat pe tata, i-a pus catusele si l-a dus la sectia de politie din oras. Acolo l-a luat la palme iar tata s-a dezechilibrat si a cazut, sustine fiul victimei.
Barbatul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, iar medicii spun ca starea sa de sanatate este stabila.
De cealalta parte, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt spun ca politistul doar l-a amendat pe barbat pentru ca facea scandal.
Persoana in cauza a fost condusa la sediul politiei unde a fost amendata cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Exista martori care au vazut cum s-au intamplat lucrurile. Daca dumnealui (n.r victima) sustine ca a fost batut il rugam sa depuna o plangere la Inspectoratul de Politie sau la Parchet, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți