9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Calusul a incins atmosfera in Slatina

- Advertisement -

Deschiderea oficiala a concursului a avut loc miercuri dimineata in curtea Inspectoratului scolar Judetean Olt, unde cateva dintre formatiile participante au facut o demonstratie artistica de exceptie, dansurile lor fiind admirate de toti angajatii institutiei in frunte cu inspectorul scolar general Nicolae Draghici.
Acelasi spectacol de exceptie al calusarilor a fost sustinut si in fata Primariei Slatina dar si a Consiliului Judetean Olt.

Parada portului popular

Festivalul a continuat cu parada portului popular organizata incepand cu ora 17:00 pe traseul : Str. Prelungirea Tunari – B-dul A.I.Cuza – Esplanada, in timpul careia concurentii si-au etalat superbele costume specifice regiunii pe care o reprezinta. Apoi, incepand cu ora 18:00, pe scena de pe esplanada de la Casa de Cultura a Sindicatelor s-a desfasurat prima parte a concursului. Am avut un prim contact cu participantii, sunt formatii noi pe care nu le stiu, sunt si formatii vechi dar care si-au schimat generatiile, asa ca sunt convins ca vom avea surprize mari la aceasta editie, a declarat Iliuta Braileanu, unul dintre organizatorii concursului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți