19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cei mai buni liceeni voluntari au fost premiati

- Advertisement -

Cu aceasta ocazie, ieri, pe esplanada de la Casa de Cultura a Sindicatelor a avut loc Gala educatorilor intre egali, in cadrul careia cele mai bune echipe si cei mai activi voluntari implicati in proiect au fost premiati.
La sectiunea cea mai implicata echipa de voluntari, locul I a revenit echipei C.N.V. Nicolae Titulescu Slatina; locul al II-lea – C.N. Ion Minulescu Slatina; locul al III-lea – C.N. Radu Greceanu; mentiune – Colegiul Agricol Carol.
La sectiunea cel mai activ voluntar, locul I a fost ocupat de Gheorghe Draghici de la Colegiul Agricol Carol I Slatina; locul al II-lea de Teodora Petcan de la C.N. Radu Greceanu Slatina; locul III de Ionut Adrian Guinea de la C.N.V Nicolae Titulescu; mentiune – Florin Cristian Iordache de la Colegiul National Ion Minulescu.
Premiile au fost oferite cu sprijinul financiar al Primariei Municipiului Slatina.
in cadrul proiectului, elevii voluntari cu rol de educatori intre egali au desfasurat sesiuni de informare in licee si scoli din municipiul Slatina oferind colegilor lor informatii cu privire la consecintele consumului de droguri, masuri de siguranta pentru prevenirea furturilor, a faptelor savarsite cu violenta, a pornografiei infantile pe internet si a traficului de persoane, a precizat Nicoleta Martinescu, coordonator CPECA Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți