22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

A fugit de acasa cu iubitul

- Advertisement -

Oamenii legii au fost sesizati miercuri printr-un apel la 112 de catre George Ciocan, din Caracal, cu privire la faptul ca nepoata sa, Adriana stefania Ciocan, din localitate, a plecat de la domiciliul sau, in aceeasi zi in jurul orei 07:00, pentru a merge la cursuri, dar nu a mai revenit acasa.
Din primele verificari efectuate de echipa operativa din cadrul Politiei municipiului Caracal, s-a stabilit ca minora nu s-a prezentat la cursuri si, fiind contactata de catre parinti, a relatat faptul ca se afla cu prietenul sau, fara a da detalii cu privire la identitatea acestuia sau a locatiei, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Minora are 1,65 – 1,70 metri inaltime, constitutie atletica, parul saten, drept, ochii caprui, fata ovala. Prezinta o cicatrice pe spranceana dreapta.
in ziua disparitiei aceasta purta o pereche de pantaloni blue-jeans, de culoare albastra, un tricou alb cu verde si era incaltata cu opincute din material transparent. La mana stanga poarta mai multe bratari din material plastic si pe un deget are un inel din metal de culoare galbena, cu piatra rosie.
Politistii fac apel la cei care pot da relatii despre aceasta sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți