14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident de munca la Pirelli

- Advertisement -

Constantin Gherghina, in varsta de 39 de ani, care lucra ca operator asigurarea calitatii, a suferit arsuri prin vapori fierbinti in zona abdomenului si pe unul dintre membrele inferioare. in timp ce se deplasa catre presa C11 pentru a verifica daca este sparta camera pe care se monta o carcasa ce trebuia vulcanizata, angajatul si-a rugat un coleg sa comande umflarea camerei la o presiune maxima de 0,3 bari, iar el s-a apropiat de aceasta pentru a vedea daca pierde aburi. in acel moment camera s-a spart iar aburul, cu o temperatura de 90-100 grade Celsius, a tasnit si l-a atins in zona abdomenului si pe picior, a declarat Daniel Ghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Olt.
Barbatul a fost transportat de urgenta cu o ambulanta la Spitalul Judetean Slatina si, potrivit cadrelor medicale, este in afara pericolului insa va avea nevoie de cateva zile de ingrijiri medicale.
Un inspector de munca din cadrul ITM Olt s-a deplasat la sediul Pirelli pentru a stabili in ce conditii s-a produs incidentul.
Barbatul ranit lucreaza in cadrul fabricii de anvelope de aproximativ cinci ani, este casatorit si are un copil minor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți