2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mopedisti accidentati

- Advertisement -

Potrivit politistilor, evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate. La efectuarea virajului la stanga, conducatorul mopedului nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sensul opus si a intrat in coliziune cu acesta.
in urma impactului, barbatul in varsta de 78 de ani a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
Potrivit politistilor, conducatorii auto implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
Cel de-al doilea accident s-a produs in jurul orei 22:00, in orasul Corabia, la intersectia strazilor Carpati si Nicolae Titulescu. Un barbat in varsta de 39 ani din localitate, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga si a intrat in coliziune cu un moped condus de un minor de 17 ani din localitate, care se deplasa regulamentar.
in urma impactului a rezultat ranirea mopedistului, care a fost transportat la Spitalul orasului Corabia si ulterior transferat la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova, pentru investigatii medicale.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o imbibatie alcoolica de 0,06 mg./l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sange.Conducatorul mopedului nu purta casca de protectie si nu detine atestat pentru conducerea mopedului. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sange, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in ambele cazuri se fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți