14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Procuroarea Florica Radovan, gasita moarta in casa

- Advertisement -

Cadavrul magistratului, care se afla intr-o avansata stare de putrefactie dat fiind faptul ca decesul a survenit in urma cu cateva zile, a fost descoperit in jurul orei 10:30, dupa ce vecinii, deranjati de mirosul puternic, au sunat la 112. Politistii ajunsi la fata locului au constat ca apartamentul era incuiat si au solicitat sprijinul pompierilor pentru deblocarea usii. Noi am intervenit la solicitarea politistilor pentru deblocarea usii, pentru a permite organelor de ancheta sa patrunda in apartament, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Ajunsi in apartament, oamenii legii au gasit cadavrul procurorului in stare de putrefactie, din primele verificari fiind stabilit faptul ca pe acesta nu erau urme de violenta, nefiind suspiciuni de omor. Din primele verificari s-a constatat ca persoana gasita decedata se afla in evidente cu afectiuni medicale. in cauza s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Florica Radovan a fost, pana de curand, sefa Sectiei Judiciar din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. De asemenea, magistratul a fost desemnat procuror de caz in procesul in care cunoscutul interlop oltean Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, a fost judecat pentru tentativa de omor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți