9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei persoane ranite in trei accidente de circulatie

- Advertisement -

Unul dintre evenimentele rutiere a avut loc in jurul orei 10:00 pe strada Crucerilor, din comuna Baldovinesti. Un sofer de 55 ani, din orasul Bals, a accidentat o tanara de 25 ani, din comuna Baldovinesti, care se deplasa pe bicicleta si a patruns pe o strada fara a respecta semnificatia indicatorului STOP. Victima a fost transportata la Spitalul orasenesc Bals, ulterior fiind transferata la Spitalul nr.1 Craiova.
Doua ore mai tarziu, un alt accident de circulatie s-a petrecut in comuna Brebeni. O soferita de 23 ani, din orasul Draganesti-Olt, a accidentat o minora in varsta de 4 ani, din localitate, care se afla nesupravegheata pe partea carosabila. Fetita a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
Cel de-al treilea eveniment rutier a avut loc in jurul orei 20:15, pe D.N. 65 – E 574, pe raza comunei Valea Mare. Un barbat de 49 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, intr-o curba la stanga a pierdut controlul asupra directiei de mers a autoturismului pe care il conducea, lovindu-se de parapetul de protectie din beton. in urma impactului, pasagera din autoturism, in varsta de 46 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a suferit rani si a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Potrivit politistilor, niciunul dintre cei trei conducatori auto nu consumase bauturi alcoolice. in toate cazurile oamenii legii fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți