7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

A inceput si PDL-ul curatenia de vara. Organizatia PDL Caracal, dizolvata

- Advertisement -

Vina pentru pierderea alegerilor la Caracal de catre candidatul PDL Nicu Vladu apartine unei singure persoane, considera senatorul Mihai Nita. Vinovat este chiar candidatul Vladu, care a refuzat tot timpul, sustine senatorul, orice fel de ajutor din partea organizatiei judetene.
in toata perioada de campanie, la toate intalnirile pe care le-am avut cu presedintele organizatiei de la Caracal, l-am intrebat mereu cu ce putem ajuta, ce planuri pentru castigarea alegerilor s-au facut, dar de fiecare data mi s-a spus ca nu este nevoie de ajutorul nostru, ca exista un plan foarte bine pus la punct si primaria va fi castigata. intr-un fel m-am simtit dat la o parte, dar pe de alta parte m-am bucurat ca domnul Vladu este sigur pe el si am crezut ca lucrurile sunt intr-adevar bine puse la punct. Nu mi-a dat posibilitatea sa vad adevarata situatie, dar spre sfarsitul campaniei am vazut cum stateau de fapt lucrurile. Nu au scos decat un singur consilier local, si acela cu un numar de voturi la intamplare, fara o strategie, fara nimic pus la punct. Ca atare, mai pot eu sa am incredere in organizatia de la Caracal? Noi am fi putut sa-i ajutam dar nu au dorit acest lucru, nu au vrut sa implice in nici un fel organizatia judeteana. Cred ca acolo trebuie sa apara oameni noi si acest lucru se va intampla pana pe 20 -25 iulie, cand vom avea o organizatie cu adevarat PDL, formata din tineri si oameni care-si doresc sa munceasca nu pentru ei, ci pentru comunitate. Viitorul presedinte al PDL Caracal va fi un tanar, a declarat senatorul Mihai Nita.
Acesta a precizat ca acelasi lucru se va intampla si la Draganesti, iar organizatiile vor fi refacute si in comune.
La ora actuala, trebuie rezolvate cateva probleme in cadrul Biroului Permanent Judetean, unde mai sunt cateva locuri de completat. Dupa aceea, voi discuta cu colegii mei despre ce trebuie facut in fiecare localitate, pentru ca vorbim de dizolvare a organizatiei nu doar la Caracal, si la Draganesti se va intampla acelasi lucru, apoi vom reface organizatiile in toate comunele, a adaugat presedintele PDL Olt. Acesta a precizat ca isi doreste ca toti membrii organizatiei sa faca intr-adevar politica, nu politica pentru interesul propriu.
Daca am ajuns sa contestam o adeziune doar cu ideea ca vreau si eu sa fie consilier local sau sa obtin un post prin primarie, inseamna ca notiunea de politica e gresit inteleasa, a spus Nita, a carui aluzie il vizeaza pe Nicu Vladu. Dupa pierderea alegerilor, acesta a cerut, potrivit unor surse, postul de manager al Spitalului Caracal, in schimbul votului PDL in Consiliul Local, targ neacceptat de social democratii caracaleni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți