14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Catalin Davidescu, primarul orasului Scornicesti, a depus juramantul

- Advertisement -

Dupa depunerea juramantului de credinta, noul primar al Scornicestiului, usor emotionat, le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi si a facut apel la formarea unei echipe puternice, care sa lupte pentru schimbarea in bine a orasului.
Pentru mine este o mare onoare sa fiu primar in orasul in care m-am nascut, este o ocazie unica si o sansa pe care am asteptat-o. Nu am promis foarte multe lucruri in campanie, dar ce am promis voi face, ma tin de cuvant. Am promis ca Scornicestiul va fi un oras liber, un oras in care lumea sa nu se mai teama sa mearga pe strada, un oras in care sa ne putem exprima dorintele liberi, neconstransi de cineva. Din 11 iunie, Scornicestiul a devenit un oras liber. Ce s-a intamplat in campania electorala si in anii care au trecut de la Revolutie incoace sper sa nu se mai intample niciodata. Fiecare om trebuie sa aiba dreptul sa-si exprime parerea, pe 11 iunie nu am castigat noi, a invins democratia. Vreau sa va mai spun ca acest oras are nevoie de o echipa puternica, o echipa din care sa facem parte cu totii. Alegerile s-au terminat si impreuna, indiferent de culoarea politica, trebuie sa punem umarul si sa rezolvam problemele acestei localitati, pentru ca sunt destul de multe probleme, plecand de la lipsa locurilor de munca si pana la aspectul orasului, situatia economica nu este deloc roza si avem datorii foarte mari, dar impreuna cred ca putem rezolva toate aceste probleme. Le multumesc tuturor celor care sunt astazi alaturi de mine, multumesc cetatenilor orasului Scornicesti pentru increderea acordata si sper sa nu-i dezamagesc, a spus Davidescu.
La cei 29 de ani ai sai, Catalin Davidescu este cel mai tanar primar din judetul Olt si totodata cel mai tanar primar de oras din tara. in ciuda campaniei extrem de murdare a PSD si a numeroaselor tentative de intimidare a electoratului, Davidescu l-a infrant pe fostul primar al orasului, Constantin Nedelea.
Dupa ani de domnie in folosul propriu si in detrimentul locuitorilor orasului Scornicesti, Nedelea si-a incheiat mandatul in mod rusinos, incercand cu disperare sa se agate de functia de viceprimar. La fel ca si ceilalti candidati PSD care au pierdut alegerile din pozitia de primar in functie, Constantin Nedelea a fost insa scos din carti chiar de colegii sai de partid, fiind exclus din PSD chiar in ziua constituirii Consiliului Local Scornicesti. Viceprimar al Scornicestiului a fost desemnat, in urma cu aproximativ o saptamana, social democratul Florin Trasca, dupa ce PSD a format alianta in Consiliul Local cu PDL.
PNL detine 7 mandate de consilieri locali, PSD – 6, PDL – 3, PP DD – 1.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți