3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Campania Vacanta in siguranta continua

- Advertisement -

tinand cont de faptul ca pentru elevi urmeaza o perioada in care vor fi mai putin supravegheati de catre parinti si deloc de catre profesori, politistii din cadrul structurilor de prevenire, ordine publica si investigatii criminale i-au sfatuit pe acestia cum sa procedeze pentru a evita sa devina victime ale unor infractiuni de furt, viol, loviri si alte violente, precum si riscul la care se expun daca devin predispusi ei insisi sa savarseasca astfel de fapte.
De asemenea, pe intreaga perioada a festivalului de film pentru copii Dream Fest, copiilor prezenti pe Esplanada Slatina le-au fost oferite pliante cu sfaturi preventive, iar vineri le-a fost prezentat un spectacol pe tema non violentei, sustinut de voluntari ai ONG-ului Europrotector – Dolj, in parteneriat cu Directia pentru Tineret si Sport Dolj, I.P.J. Olt si cu Primaria Slatina.
Campania se va derula si in urmatoarele doua saptamani, perioada in care politistii vor organiza intalniri cu elevii in cadrul unitatilor de invatamant, si, totodata, se vor afla in locuri publice frecventate de copii (parcuri, stranduri, etc.) pentru a le da informatii destinate prevenirii delincventei juvenile si victimizarii minorilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți