3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Infarctul miocardic, cauza mortii procurorului Florica Radovan

- Advertisement -

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt si-au exprimat regretul profund fata de disparitia colegei lor, gasita decedata in cursul zilei de duminica in propria locuinta.
Profesionista desavarsita, doamna procuror Florica Radovan si-a dedicat peste 35 de ani din viata infaptuirii justitiei, formand generatii de magistrati. Pentru procurorii din judetul Olt este o mare pierdere, insa avem credinta ca personalitatea domniei sale va fi dusa mai departe de colegii care au invatat carte de la dumneaei. Ceea ce impresiona la procurorul sef Florica Radovan era devotamentul cu care isi facea meseria. Conducerea Parchetului si intregul colectiv de procurori transmit sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace, a declarat procurorul Adrian Aspra, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
Mesaje de condoleante au fost transmise si de magistratii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta cu regret disparitia doamnei Radovan Florica, procuror sef al Sectiei Judiciare din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. Transmitem intreaga noastra compasiune si sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa o odihneasca!, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.
De-a lungul carierei sale in justitie, procurorul Florica Radovan a ocupat diverse functii. A fost presedinte de Tribunal, presedinte de sectie la Tribunalul Olt, iar timp de peste 20 de ani a indeplinit functia de procuror sef al Sectiei Judiciare a Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
Florica Radovan a fost gasita fara suflare in cursul zilei de duminica in locuinta sa din Slatina, de pe strada Nicolae Titulescu. Potrivit anchetatorilor, magistratul ar fi decedat in cursul zilei de vineri insa cadavrul a fost descoperit abia dupa ce vecinii, deranjati de mirosul urat venit din apartamentul unde locuia procurorul, au sunat la 112. Cadavrul era in stare avansata de descompunere si avea degetele de la maini si picioare roase, cel mai probabil de cele doua pisici pe care le crestea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți