19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean, a fost investit in functie

- Advertisement -

Presedintele Stanescu si-a exprimat dorinta de a duce la indeplinire proiectele demarate si i-a asigurat pe olteni ca nu le va parea rau ca l-au ales din nou sa reprezinte judetul.
Vreau sa va multumesc ca ati avut placerea de a veni astazi aici, si de asemenea, sa multumesc fostilor consilieri judeteni care nu mai fac parte din Consiliul Judetean in mandatul 2012-2016, oameni cu care am colaborat foarte bine, si de care imi pare rau ca nu mai sunt in institutie. Vreau sa felicit noii consilieri cu care sunt convins ca voi avea o colaborare buna si in interesul locuitorilor judetului nostru, sa multumesc domnului vicepresedintele si domnului prefect si subprefect, dar as vrea sa multumesc in primul rand tuturor locuitorilor judetului Olt care mi-au dat vot de incredere extraordinar, iar responsabilitatea mea in aceasta functie – cea mai inalta functie a judetului – va fi foarte mare. Sper sa nu-i dezamagesc, si locuitorii Oltului sa spuna dupa ce va trece acest mandat ca au facut o alegere buna; vreau sa-i asigur ca voi ramane acelasi om, un om care sa asigure echilibrul judetului nostru, un om deschis permanent la dialog. N-as vrea sa inchei inainte de a lansa o mare provocare; as vrea sa le spun tuturor alesilor locali, judeteni, primari, si sper sa fie de acord cu mine si sa inteleaga toti ca in momentul in care am fost alesi in anumite functii, nu suntem sefii celor care ne-au ales, ci le vom reprezenta interesele. Daca toti respectam acest lucru, care e foarte simplu, eu cred ca la noi in judet lucrurile vor merge bine, locuitorii vor fi multumiti de alegerile pe care le-au facut. La toti sa ne ajute Dumnezeu si va multumesc!, a declarat Paul Stanescu.
in cursul acestei saptamani vor fi validati in functii si noii consilieri judeteni. De asemenea, vor fi desemnati si vicepresedintii forului, ale caror nume se stiu deja – Ioan Ciugulea, presedintele PNL Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina.
Noul Consiliu Judetean va fi format din 21 de reprezentanti ai USL, 4 de la PP DD, 4 de la PDL si 3 de la UNPR.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți