14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

A decedat Dumitru Brenciu

- Advertisement -

Dumitru Brenciu a fost un parinte, un frate, un prieten si coleg cum rar intalnesti. Discret, cu o luciditate dezarmanta, a stiut intotdeauna sa castige respectul semenilor sai. Nu s-a putut impaca niciodata cu ideea sa traiasca intr-o lume din care onoarea si recunostinta au disparut cu desavarsire.
Cumpana vietii l-a clatinat de nenumarate ori insa niciodata n-a renuntat sa mai creada ca oamenii se pot schimba.
Vreme de 8 ani a slujit o ambasada a spiritului: Muzeul. Aici si-a facut exemplar datoria. Avand constiinta datoriei implinite s-a retras cu discretie din activitatea profesionala. A ramas insa mereu aproape de noi cu intreaga sa fiinta. Marti, 26 iunie 2012, inima lui Dumitru Brenciu a incetat sa mai bata. Am pierdut un parinte, un frate, un prieten si un coleg… S-a dus sa se odihneasca la umbra Pomului Vietii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Muzeului Judetean Olt.
Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu pot merge la sediul Muzeului Judetean Olt acolo unde trupul neinsufletit a fost depus miercuri seara, inmormantarea urmand a avea loc vineri, la pranz, in cimitirul Strehareti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți