11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Paul Stanescu: PSD Olt propune si sustine demararea procedurilor pentru suspendarea lui Traian Basescu!

- Advertisement -

Romania nu poate fi guvernata pentru ca, asa cum spunea Victor Ponta, avem guvernarea dar nu avem puterea. Din pacate, presedintele Basescu prin parghiile pe care le mai are la indemana sau prin institutiile statului mai bine zis – DNA, Curtea Constitutionala, serviciile secrete, reuseste sa produca aceeasi dezbinare in randul poporului roman si atuul presedintelui ar trebui sa fie altul. Ar trebui sa ne uneasca, sa ne adune pe toti la aceeasi masa si lucrurile sa mearga bine. Din pacate, Traian Basescu dupa 8 ani de zile aduce aceeasi dezbinare, aceeasi ura si aceleasi lucruri rele pe care le-a facut inca de la inceputul mandatului. Sa nu uitam ca Traian Basescu in afara de Emil Boc nu s-a putut intelege cu nici un alt prim ministru, a spus Stanescu.
Acesta a precizat ca actualul presedinte al Romaniei este cel mai mare rau din aceasta tara, motiv pentru care organizatia pe care o conduce propune demararea procedurilor de suspendare a acestuia.
PSD Olt propune si sustine inceperea procedurilor de suspendare a presedintelui Traian Basescu, nu stiu daca suntem prima organizatie care propune acest lucru conducerii PSD si USL de la nivel national. Noi, filiala Olt, ne dorim ca toate obiectivele si tot ce-am propus in aceasta campanie electorala sa se realizeze, ca locuitorii judetului Olt s-o duca mai bine in urmatorii ani. Actualul presedinte al Romaniei este cel mai mare rau din aceasta tara, de aceea propunem acest lucru, il sustinem si vom trimite o scrisoare conducerii PSD in acest sens pentru a lua act, pentru ca Romania nu poate fi guvernata in continuare asa cum vrea Traian Basescu. Sper ca pana la sfarsitul acestui an sa nu mai avem un presedinte asa cum este el, a afirmat Paul Stanescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți