8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mafiotu, condamnat la 12 ani de inchisoare

- Advertisement -

Constantin Enache, zis Mafiotu, liderul gruparii judecate pentru camatarie si santaj a fost condamnat vineri de magistratii de la Tribunalul Olt la 12 ani de inchisoare. Politistii Claudiu Pata si Marius Veteanu si jandarmul Nelu Cosma au fost achitati.

Instanta s-a pronuntat vineri in dosarul in care Constantin Enache si alti 17 inculpati au fost judecati pentru constituirea unui grup infractional organizat specializat in camatarie si santaj. Mai mult de jumatate dintre inculpati au primit pedepse de inchisoare cu executare, ei fiind obligati si la plata unor daune morale.

Cea mai mare pedeapsa a primit-o liderul gruparii Constantin Enache, care a fost condamnat la 12 ani de inchisoare cu executare pentru constituirea unui grup infractional organizat.

Printre inculpatii care au mai fost condamnati la inchisoare cu executare se numara: Iancu Stancu (5 ani); Viorel Mangiru (5 ani); Alexandru Rotariu (7 ani); Nicu Stoiculescu (3 ani); Adrian Alecsandru (3 ani); Tomi Danut Tudor ( 4 ani); Adrian Motog (5 ani).

Eugenia Monica Radu, concubina lui Enache, a primit trei ani de inchisoare cu suspendare iar Mihail Constantin Stoiculescu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Au fost achitati: Claudiu Pata; Marius Veteanu; Ioan Cornel Cosma; Giani Gigi Budor; Marin Stoiculescu; Stefan Dinca; Marin Mihai si Ene Mozoc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți