9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pompierii din Slatina, calificati la faza interjudeteana a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta

- Advertisement -

La competitie au participat echipaje din cadrul Detasamentului Slatina, Detasamentului Caracal si Statiei Scornicesti, care s-au intrecut la la urmatoarele probe: scara de fereastra; pista cu obstacole pe 100 de metri; stafeta 4X100 de metri; realizarea dispozitivului de interventie la motopompa. Dupa o lupta acerba cu secundele, castigatori au fost pompierii din Slatina, urmati de cei de la Detasamentul Caracal si de cei de la Scornicesti. Castigatorii vor participa la faza interjudeteana care va avea loc in luna august la Bucuresti.
Printre participanti s-a numarat si plutonierul adjutant sef, Daniel Mitru, de la Detasamentul Caracal, care este veteranul concursului .
Particip la acest concurs din anul 1991 si am obtinut de peste 350 de ori locul I. Sunt obisnuit cu probele pentru ca fac parte din meseria noastra, a spus plutonierul Mitru.
La finalul competitiei toate echipele participante au primit din partea Asociatiei Sportive Pompierul Olt cupe, diplome si echipament sportiv.
Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta au ca obiectiv fundamental dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți