13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Asistenta online in domeniul dependentei de droguri

- Advertisement -

Utilizatorii aplicatiei pot fi consumatori de droguri sau alcool in cautarea unor servicii de asistenta carora sa se adreseze, apartinatori ai consumatorilor de droguri sau alcool interesati de servicii de asistenta pentru dependenta si institutii sau specialisti care doresc sa raporteze un caz pentru un tip de interventie care nu se regaseste in atributiile proprii, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei.
Aplicatia este disponibila in limba romana si cuprinde datele de contact ale furnizorilor de servicii de asistenta a consumatorilor de droguri si alcool si informatii de interes despre capacitatea de cazare, costuri, tip de servicii, tip de beneficiari carora li se adreseaza, caracteristici speciale precum posibilitatea de a furniza servicii persoanelor cu nevoi speciale.
Potrivit aceleiasi surse, informatiile continute in aplicatie se vor imbogati permanent, prin adaugarea de noi furnizori de servicii din toate regiunile tarii, acest lucru fiind posibil prin gestionarea si monitorizarea continua.
Noutatea aplicatiei consta in faptul ca, pe langa functia de informare a populatiei cu privire la serviciile de asistenta adresate consumatorilor de droguri sau alcool, permite furnizorilor de servicii sa se inregistreze, printr-o procedura online foarte simpla, in mod gratuit si voluntar. Agentia Nationala Antidrog a dorit astfel sa centralizeze informatiile disparate, disponibile la momentul actual on-line, pe paginile diverselor institutii publice, private sau organizatii non-profit de profil, a precizat Nicoleta Martinescu, coordonatorul Centrului Antidrog Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți