14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Primaria demoleaza inca o casa a lui Bercea

- Advertisement -

Curtea de Apel Craiova a pronuntat marti sentinta in procesul dintre cunoscutul interlop Bercea Mondial si Primaria Slatina. Instanta a stabilit ca imobilul detinut de interlop pe strada Pitesti, in vecinatatea restaurantului Rocky, a fost construit ilegal si a dat unda verde municipalitatii pentru demolare. Potrivit legii, demolarea imobilului se va face in termen de 30 de zile de la data la care aceasta sentinta devine irevocabila.
Bercea Mondial detine zeci de imobile atat in Slatina cat si in orasul natal Draganesti-Olt, majoritatea aflandu-se pe numele unor interpusi. Imobilele din Slatina, opt la numar, toate identice, au fost ridicate fara autorizatie de constructie. in decembrie 2011, unul dintre acestea, situat pe strada Pitesti, numerele 110-112, a fost pus la pamant de buldozerele primariei, dupa ce municipalitatea a obtinut o hotarare definitiva privind demolarea.
De asemenea, la sfarsitul lunii aprilie, Judecatoria Sfantu Gheorghe a decis demolarea unui alt imobil ce apartine lui Sandu Anghel, situat pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina, la intrarea in parcarea Profi. Decizia nu a fost insa definitiva, ea fiind atacata cu recurs de avocatii interlopului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți