10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Consilierii locali slatineni, cu CV-urile dupa ei la urmatoarea sedinta

- Advertisement -

Astfel, comisia de buget-finante este formata din Minel Prina (USL), Cristina Tomireanu (USL) si Ana Anghel (PDL), cea de amenajare a teritoriului si urbanism este compusa din Cristian Bircea (USL), Ion Vatrai (USL) si Florin Obretin (USL), iar comisia juridica si de disciplina este formata din Ginel Petre (USL), Mircea Dogaru (PDL) si Sorin Floricu (PP DD). Pentru comisia de munca si protectie sociala au fost desemnati Gigi Valceleanu (USL), Ionut Ivan (USL) si Emil Albota (UNPR), comisia pentru invatamant, sanatate, familie si protectia copilului este formata din Aurelia Tanase (USL), Sorin Bratoi (USL) si Emanuel Oproiu (UNPR), comisia pentru protectia mediului, turism si agricultura – Virgil Badescu (USL), Mariana Matei (USL) si Florin Bit (PP DD), iar in comisia pentru activitati social culturale, culte – Mihaela Stana (USL), Emil Popa (USL) si Mugurel Craciunica (PP DD).
Din sedinta alesilor nu au lipsit micile scantei intre putere si o parte a opozitieei. inainte de a se trece fiecare propunere prin vot, Emil Albota, consilier local UNPR, care ar fi dorit sa faca parte din comisia pentru amenajarea teritoriului si urbanism, i-a luat la intrebari pe alesii propusi de USL pentru aceasta comisie.
As vrea sa stiu si eu ce studii au cei pe care i-ati propus pentru aceasta comisie, mi se pare normal ca in fiecare comisie sa intre oameni cu pregatirea adecvata si cred ca ar fi bine sa ne prezentam fiecare dintre noi, a spus Albota. Propunerea s-a lovit de impotrivirea majoritatii, dar in finalul sedintei s-a stabilit ca fiecare dintre alesi sa isi prezinte CV-ul la urmatoarea intrunire.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți