11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

De negasit dupa o cearta cu sotia

- Advertisement -

Oamenii legii au fost sesizati marti de catre Ioana Nicola-Voinea, de 44 ani, din comuna Verguleasa, cu privire la faptul ca, in ziua de 02.07.2012, in jurul orelor 05:30, sotul sau, Nicolae Nicola-Voinea, de 50 ani, in urma unor discutii contradictorii, a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors.
Din primele cercetari efectuate de politisti s-a stabilit ca acesta nu a mai plecat de la domiciliu fara sa anunte si nu este cunoscut in evidente cu afectiuni psihice sau cu viciul betiei, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Semnalmente: inaltime 1,70 metri, greutate 70 kg, constitutie atletica, par tuns scurt grizonat, cu carare pe partea dreapta, poarta mustata, ochi caprui; fara semne particulare.
La data plecarii, purta pantaloni lungi din stofa maro inchis, camasa de culoare deschisa, posibil, o sapca rosie, cu inscriptia partidului PSD, si adidasi negri; nu are telefon si carte de identitate asupra sa.
Politistii fac apel la cei care pot da relatii despre acestea sa se adreseze celui mai apropiat post de politie sau sa sune la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți