12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Elevele din Caracal obligate sa se prostitueze urmau sa devina mame surogat

- Advertisement -

Ancheta procurorilor DIICOT a scos la iveala detalii socante in cazul gruparii de proxeneti din Caracal, condusa de Bogdan Daniel-Marinel, zis Cocos, din care faceau parte si sotia acestuia Bogdan Simona Mirela, pompierul Claudiu Nelu teculescu, Marinel Lautaru, Vizante Patru Catalin si Cret Lupu Danut Costel. Potrivit anchetatorilor, membrii retelei se ocupau cu racolarea elevelor, cu varste intre 14 si 18 ani, majoritatea de la Colegiul Tehnic Matei Basarab si Colegiul National Ionita Asan sau din echipa locala de handbal, pe care le determinau sa intretina raporturi sexuale cu diferiti barbati in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 70-400 lei, bani pe care ii incasau membrii grupului.
Activitatea grupului infractional organizat condus de inculpatul Bogdan Daniel Marinel, zis Cocos, devenise de notorietate in municipiul Caracal, in sensul ca marea majoritate a persoanelor de sex masculin (inclusiv martorii audiati in cauza) confirma faptul ca in momentul in care doreau sa intretina raporturi sexuale, trebuiau sa apeleze la familia Cocos sau la membrii grupului de criminalitate organizata, fie la pompierul teculescu, se precizeaza in rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Pompierul teculescu transporta fetele la clienti

Fetele erau filmate cu telefonul mobil in timp ce intretineau raporturile sexuale, iar ulterior cand refuzau sa practice prostitutia erau batute si santajate cu publicarea imaginilor inregistrate pe internet sau cu prezentarea acestora parintilor.
Actele sexuale se consumau la domiciliul liderului gruparii, in doua hoteluri RomulaË si ËNo Name din Caracal dar si in locuintele si autoturismele clientilor.
Pompierul Nelu teculescu, care practica si taximetria pe raza orasului Caracal, era cel care transporta elevele la locul unde aveau loc raporturile sexuale, incasand atat contravaloarea sumei transportului la locatie, cat si o parte din suma de bani obtinuta in urma raportului sexual.

Clienti de top

Una dintre victimele proxenetilor le-a povestit anchetatorilor ca in urma santajului exercitat asupra sa de liderul gruparii si de sotia acestuia, a intretinut peste 500 de raporturi sexuale, in perioada ianuarie 2011- ianuarie 2012. Printre clienti s-au aflat mai multi cetateni de nationalitate austriaca, care erau detasati din Austria pe raza municipiului Caracal, pentru efectuarea unor lucrari de intretinere si consolidare a hidrocentralelor de pe cursul inferior al raului Olt. O parte dintre acestia au fost audiati de procurori si au recunoscut ca au beneficiat de servicii sexuale contra-cost.
Printre clientii fetelor s-au mai numarat si cetateni americani veniti la unitatea militara din comuma Deveselu, unde urmeaza sa fie amplasat scutul antiracheta.

Urmau sa devina mame surogat

Totodata, proxenetii planuiau ca trei dintre minore sa fie duse in Elvetia sa practice prostitutia. inainte, fetele urmau sa se casatoreasca de convenienta pentru a putea sa paraseasca tara in mod legal fara a fi nevoie de consimtamantul parintilor pentru trecerea frontierei.
in rechizitoriul procurorilor se mai arata ca Bogdan Daniel Marinel si sotia acestuia le-au propus unora dintre minore sa mearga impreuna cu ei in Spania unde urmau sa practice prostitutia si sa primeasca importante sume de bani pentru a deveni mame surogat.

Va prezentam mai jos cateva din cele mai importante discutii telefonice care i-au ajutat pe anchetatori sa stabileasca activitatea infractionala a membrilor gruparii.

in ziua de 26.03.12, liderul gruparii Bogdan Daniel Marian discuta cu un client:
Bogdan Daniel Marian: Am niste betoane, rau de tot.
Domn: Da?
Bogdan Daniel Marian: Frumuseti, nu asa. si meserie. Frumoase, rau de tot. Am doua bucati, cazi in cap langa ele.
Domn: Aha. Hai, ca te sun zilele astea, daca e.
Bogdan Daniel Marian: Bine, dar tu stii ce am? Frumoase rau de tot si mesene.
Domn: Da, da.

in ziua de 24.03.2012, Bogdan Daniel Marian ia legatura cu o femeie si ii cere sa pregateasca o eleva pentru un client:
Femeie – Da zana!
Bogdan Daniel Marian – Pregateste-o pe fetita aia putin asa. Sa se machieze un pic, sa faca … sa ia colantii aia pe ea ! si o bluza!
Femeie – Bine. Hai.
Bogdan Daniel Marian – Hai ! Da repede ca vine Bica. si sa intindeti patul ala acolo in camera ailalta.
Femeie – aha. Bine. Hai.

in ziua de 21.03.12, Bogdan Daniel Marian discuta cu Creata, una dintre fete:
Bogdan Daniel Marian: Fa, ti-am spus sa stai pana la 12 jumatate si e doua ceasul?
Creata: Pai, zise ca plateste mai mult.
Bogdan Daniel Marian: Pai, ba, tata, tu stii ca eu am pierdut trei insi in seara asta?
Creata: Pai, cat? Mai fura?
Bogdan Daniel Marian: Au mai fost inca trei insi. Uite, am avut trei clienti si am pierdut trei clienti.
Creata: Pai, si nu vorbisi cu ei sa vina putin mai tarziu?
Bogdan Daniel Marian: Unde p … mea sa vina? astia f… cand vrem noi? Terminarati?
Creata: Acum e asta, cum o cheama, Elena. El zicea ca voia sa raman pana maine dimineata si plateste.
Bogdan Daniel Marian: Sa ramai pana dimineata?
Creata: Da, cica.
Bogdan Daniel Marian: Pai, uite, am unu aici.
Creata : Pai, stiu si zise ca daca nu, ar opri-o pe Elena.
Bogdan Daniel Marian: Cat e ceasul, fa? E doua, nu?
Bogdan Daniel Marian: Spune-i ca o las pana la cinci, daca este, dupa ce termina numarul asta, sa vorbeasca cu mine. Sa ma inteleg cu el la pret.
Creata: Aha, bine.

in ziua de 11.03.12, pompierul teculescu ia legatura cu eleva Sorana pe care vrea sa o duca unui client.
Sorana: Da
teculescu Nelu Claudiu: Ce faci, Sorana?
Sorana: Alo!
teculescu Nelu Claudiu: Ma uimesti? a?
Sorana: Scriam la mate.
teculescu Nelu Claudiu: A, erai la masa! Nu poti sa vorbesti.
Sorana: Cum?
teculescu Nelu Claudiu: Erai la masa, nu poti sa vorbesti, am zis!
Sorana: Nu, scriam la mate.
teculescu Nelu Claudiu: Scriai? F … scrisul lu’ mata! Ce fac? Vin sa te iau? Avem o combinatie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți