6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oprescu i-a luat postul lui Ciugulea

- Advertisement -

Dupa ce in mandatul trecut a coordonat Directia Tehnica, liberalul Ioan Ciugulea a fost tras de partenerii din alianta pe o linie mai moarta. Desi este inginer de profesie, Ciugulea a fost insarcinat cu coordonarea Directiei Economice si a celei de Buget, taxe-impozite si informatizare.
Printre atributiile sale se regasesc coordonarea activitatii comisiilor de buget – finante si cultura, a activitatii privind operatiunile contabile aferente bugetului CJ. Totodata, Ciugulea va coordona si va raspunde de activitatea de programare, incasare si urmarire a impozitelor si taxelor. Pe scurt, tot ce tine de partea economica va fi coordonat de un vicepresedinte inginer de profesie.

Aflat la primul sau mandat ca vicepresedinte al CJ, pesedistul Marius Oprescu va fi coordonatorul Directiei Tehnice si a arhitectului sef. De profesie economist, Oprescu are in atributii tot ce tine de partea tehnica – coordonarea activitatii comisiilor permanente de urbanism si agricultura, gestionarea drumurilor publice de interes judetean, cadastrul rutier, retea si studiu de tarife si recensamintele de circulatie, dezvoltarea retelei de drumuri publice, actualizarea la zi a cartii tehnice a constructiilor drumurilor judetene, intocmirea documentatiilor pentru lucrarile de construire si modernizare a drumurilor publice de interes judetean, asigurarea calitatii si controlul tehnic al lucrarilor pe drumurile de interes judetean, etc.

De ce economistul nu coordoneaza Directia Economica, iar inginerul pe cea Tehnica, asa cum ar fi fost normal tinand cont de pregatirea lor, ramane deocamdata un mister care lasa loc multor interpretari.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți