10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prima zi de inchidere a Variantei Oituz, soldata cu amenzi si permise retinute

- Advertisement -

in zona s-au montat indicatoare cu accesul interzis insa nu toti soferii vor sa le respecte. Pentru a evita traficul rutier ingreunat din oras si a ajunge in doar cateva minute pe strada Pitesti, acestia intra cu autoturismele pe contrasens, sperand ca nu vor fi depistati. Politistii Biroului Rutier Slatina le-au pregatit insa o surpriza. Oamenii legii au demarat actiuni de verificare in zona pentru depistarea celor care incalca legea iar amenzile nu au intarziat sa apara.
soferii vad ca in zona sunt amplasate indicatoare care arata ca circulatia este blocata insa nu vor sa respecte legea. Pana in prezent am identificat 12 conducatori auto care au circulat pe sens opus. Acestia au fost sanctionati cu amenda in valoare de 420 de lei si retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii pe o perioada de 30 de zile, a declarat comisarul sef Nicolae Caramizaru, seful Biroului Rutier al Politiei Municipiului Slatina, care a adaugat ca echipajele politiei vor continua sa actioneze in zona.
soferii care pana acum obisnuiau sa strabata municipiul Slatina folosind varianta Oituz trebuie sa stie ca in urmatoarele trei luni, pe perioada desfasurarii lucrarilor la reteaua de apa si canal, circulatia se va desfasura prin centrul orasului, respectiv pe bulevardul Nicolae Titulescu – strada Crisan, urmand ca in zona Pietei Zahana sa vireze la stanga pentru a iesi din localitate, spre Pitesti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți