11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Liberalul Gigel stirbu, sustinut de primarii din Colegiul 6 pentru un nou mandat de deputat

- Advertisement -

Edilii din colegiul sau sustin ca deputatul nu le-a inselat asteptarile de-a lungul celor patru ani de mandat, sprijinindu-i in toate proiectele pe care le-au avut pentru comunitatile lor.

Singurul liberal oltean prezent in Parlamentul Romaniei, deputatul Gigel stirbu, candidat USL pentru un nou mandat pe Colegiul 6, se bucura de simpatia si aprecierea primarilor din zona. Fost secretar de stat in Ministerul Culturii si Cultelor pe vremea guvernului Tariceanu, Gigel stirbu si-a adus aportul la refacerea si construirea bisericilor, lucru pe care edilii cu state mai vechi in administratia publica nu l-au uitat. Girat cu incredere de primari in 2008, deputatul Gigel stirbu a mentinut tot timpul contactul cu problemele localitatilor din colegiu, lucru care i-a adus nu doar respectul, ci si simpatia edililor, indiferent de culoarea lor politica. Acestia sustin ca stirbu este singurul parlamentar care de-a lungul celor patru ani de mandat a trecut mereu prin localitatile lor pentru a vedea cu ce probleme se confrunta si i-a ajutat din toate punctele de vedere, motiv pentru care il sustin fara rezerve in noua lupta electorala care va incepe pentru Camera Deputatilor.

Este un om care merita tot sprijinul nostru!

il sustin fara nici un fel de rezerve pe deputatul Gigel stirbu pentru un nou mandat, pentru ca si dumnealui a fost in permanenta alaturi de comunitatea noastra. Ori de cate ori am apelat la dumnealui sa ne ajute in vreo problema a facut tot posibilul sa gaseasca o solutie, ca primar al acestei comune chiar nu as avea ce sa-i reprosez. S-a implicat in foarte multe proiecte ale noastre, cel mai recent fiind noul proiect de canalizare in zona Medinti a satului Osica de Sus si in satul Vladuleni, ne-a ajutat cand am pus placa comemorativa pentru eroii din cel de-al doilea razboi mondial. La biblioteca liceului Gh. I. Rosca din localitate, pe care domnul deputat vrea sa o faca cea mai mare de acest gen din judet, a donat peste 1000 de carti. Este un om care merita tot sprijinul nostru, a declarat primarul comunei Osica de Sus.
Activitatea parlamentarului este apreciata si de edilul comunei Rusanesti, Alexandru Chirea.
Gigel stirbu s-a implicat in toate proiectele pe care le-am avut in derulare, a fost prezent deseori in comuna noastra si ne-a ajutat cu tot ce a putut. Cu sprijinul dumnealui avem una dintre cele mai frumoase biserici din zona, care a fost sfintita anul acesta. Sunt foarte multumit de activitatea dumnealui si il vom sustine pentru un nou mandat de deputat, a afirmat Alexandru Chirea. Parerea acestuia este impartasita si de edilul comunei Maruntei, Alexandru Becheanu.
Gigel stirbu este unul dintre putinii deputati de Olt care au tinut permanent contactul cu primarii. Pe la noi trece in fiecare saptamana si ne-a ajutat foarte mult, chiar a mers cu mine la Bucuresti zilele trecute pentru un proiect. Pentru noi, primarii, conteaza foarte mult sa fim sprijiniti in proiectele pe care le avem pentru comunitate, sa gasim usi deschise la ministerele pe unde trebuie sa mergem. Gigel stirbu a fost mereu alaturi de noi si este parlamentarul de care avem nevoie in continuare, a afirmat primarul comunei Maruntei.
Cuvinte de lauda la adresa activitatii deputatului are si Marancea Ionel, edilul comunei Cilieni. Gigel stirbu a sprijinit localitatea noastra intotdeauna, chiar saptamana trecuta a mers cu mine la Bucuresti pentru un proiect. M-a ajutat in tot ceea ce am facut pentru localitate si il vom sustine fara rezerve pentru castigarea unui nou mandat de deputat, a precizat Ionel Marancea.

Nu a uitat de oamenii care l-au trimis in Parlament sa-i reprezinte!

Apreciat nu doar ca parlamentar, ci si ca om, liberalul Gigel stirbu se bucura si de sustinerea edililor din Mihaesti si Traian.
Gigel stirbu e un deputat de nota 10 pentru mine. Am tot respectul pentru el si ca parlamentar, pentru activitatea sa, dar si ca om, pentru ca e sufletist si saritor. Trece mereu sa intrebe daca poate sa ne ajute cu ceva, la o saptamana – doua vine in comuna sa vada ce probleme avem. Chiar nu as putea sa-i reprosez ceva. Ne-a ajutat foarte mult si pe vremea cand era secretar de stat, si acum. Ne-a sprijinit cu reabilitarea scolilor, cu construirea de capele, acum ne ajuta cu proiectele pentru reabilitarea bisericilor. Nu ai cum sa nu fii alaturi de un astfel de parlamentar, care nu a uitat de oamenii care l-au trimis in Parlament sa-i reprezinte, a declarat Constantin Dobrita, primarul comunei Mihaesti.

Domnul deputat s-a implicat si se implica in continuare in activitatea administrativa, pe mine, ca de altfel si pe ceilalti colegi primari din acest colegiu, ne-a ajutat. Este singurul parlamentar care a venit pe acest colegiu sa intrebe ce nevoi avem si chiar a facut ceva pentru comunitate, si il voi sprijini pentru un nou mandat de deputat, a afirmat Marian Negrila, edilul comunei Traian.
Cu primarii alaturi de el, deputatul Gigel stirbu va intra intr-o noua confruntare electorala pentru obtinerea unui nou mandat, confruntare pe care are mari sanse sa o castige.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți