18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primaria Slatina scoate la concurs postul de city manager

- Advertisement -

Concursul va consta intr-o proba scrisa si un interviu, programate pentru 29 si 31 octombrie.

Consilierii locali au aprobat, in sedinta de ieri, o hotarare privind stabilirea criteriilor si procedurii de numire si eliberare din functie si atributii ale administratorului public. Tot in sedinta de ieri, au fost desemnati si reprezentantii Consiliului Local in comisiile de concurs si solutionare a contestatiilor. Florin Obretin va face parte din comisia de concurs, iar Mircea Dogaru, din cea de solutionare a contestatiilor.
Conditiile specifice pentru ocuparea functiei sunt: vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei de minimum 3 ani; studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta; perfectionari: studii de masterat sau postuniversitare in domeniul managementului; cunostinte de operare/programare pe calculator, nivel mediu. Printre abilitatile, calitatile si aptitudinile cerute se numara capacitatea de a intelege comportamentul uman, abilitati de comunicare si adaptabilitate la situatii neprevazute, precum si aptitudinea de a evita si rezolva starile conflictuale.
Candidatii trebuie sa aiba capacitatea de a lua decizii, de a conduce si motiva oamenii, precum si capacitatea de analiza si sinteza.
Salariul de administrator public este cel mai mare din primarie, de aproximativ 4.500 lei net.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți