18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul Slatinei cere infiintarea unei comisii care sa compare pretul apei din Slatina cu alte orase

- Advertisement -

Valcov a solicitat ca din comisie sa faca parte consilieri PP DD si UNPR, partide ai caror reprezentanti sustineau in campania electorala de la alegerile locale ca pretul apei in Slatina este cel mai mare din tara.
Din comisie sa faca parte reprezentanti ai UNPR si PP DD, pentru ca Albota (n.red consilierul local UNPR Emil Albota) si Moisiu (n.red Laurentiu Moisiu, fost candidat PP DD la primaria Slatina) au spus in campanie ca in Slatina e cel mai mare pret la apa din tara. Daca se dovedeste ca nu este asa, sa-si ceara scuze in fata Consiliului Local. Daca cele doua partide nu-si mai asuma acest lucru, sa spuna in fata Consiliului Local si in fata oamenilor ca nu este adevarat si ca au mintit pentru a obtine niste voturi. Daca nu, va rog sa infiintam aceasta comisie si intr-o luna sau doua sa ne dati raspunsul – avem pretul cel mai mare, cel mai mic, suntem pe la mijloc, sau sunteti mincinosi, a punctat Valcov.
in replica, cei vizati au cerut infiintarea unei comisii care sa verifice daca pretul apei este unul corect, Emil Albota afirmand ca el considera in continuare ca pretul apei este unul exagerat si nerealist.
Daca pretul apei poate fi coborat cu un ban fara a incalca contractul de finantare pe fonduri europene, atunci eu imi dau demisia. Daca nu, macar sa recunoasteti ca sunteti mincinosi. Eu nu pot sa stau la masa cu niste mincinosi. Adevarul trebuie sa iasa la suprafata, a replicat Darius Valcov.
Proiectul pentru infiintarea comisiei respective va fi supus aprobarii consilierilor locali in urmatoarea sedinta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți