13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

PRM Olt a ramas fara doi candidati la alegerile parlamentare

- Advertisement -

PRM Olt a ramas fara doi dintre candidatii la Camera Deputatilor. Fostul senator Gheorghe Zlavog, care urma sa candideze pe Colegiul 3, si Iulian Popescu, candidat pe Colegiul 2, au depus marti cereri de retragere din cursa electorala. Biroul Electoral Judetean a admis ieri solicitarile celor doi, PRM ramanand astfel doar cu cinci candidati pe cele sapte colegii de deputati din judet. Decizia celor doi pare sa-l fi luat prin surprindere pe presedintele PRM Olt, Vasile Popa, care sustine ca singura explicatie posibila este ca Zlavog si Popescu au fost cumparati de USL.
Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat, habar nu am avut ca s-au retras, am aflat de la altii. Am incercat sa stau de vorba cu ei, Zlavog mi-a zis ca nu mai vrea sa candideze, ca n-are bani de campanie, iar Popescu nici nu mi-a raspuns la telefon. A sunat in schimb la secretariat sa ameninte ca ma da in judecata si-mi va cere daune morale, ca eu dupa ce am aflat ca s-au retras i-am facut hoti si escroci… Oamenii astia doar m-au incurcat, puteau sa-mi spuna de la bun inceput ca nu se baga si nu era nici o suparare. Nu am ce sa mai fac acum, termenul de depunere a candidaturilor s-a dus de mult… Cred ca s-au retras pentru bani, alta explicatie nu am. Eu personal asa cred, ca au fost cumparati de USL. Cu ce dracu’ ii incurcam noi pe astia de la USL nu stiu, ca doar nu eram partid de 80%, a afirmat Vasile Popa. Acesta a precizat ca in cursul zilei de astazi va convoca Biroul Permanent Judetean si va propune excluderea celor doi fosti candidati.
Am discutat si cu conducerea centrala a partidului, ii vom exclude pe amandoi. Chiar daca ei au tradat nu vom ramane fara oameni in sectiile de votare, ca avem candidatii la Senat, nu s-a retras nici unul dintre ei. Era o problema daca se retragea si senatorul de pe colegiul respectiv odata cu deputatul, atunci am fi ramas fara oameni in sectii. Mergem inainte si ne luptam, a mai afirmat Vasile Popa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți