18.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

sapte ani si jumatate de la disparitia Danielei Fana

- Advertisement -

A lasat in urma o fetita care acum are noua ani si o mama disperta care nu a incetat nicio o clipa sa o caute. Mama femeii, Marioara Chis, a mers saptamanal in audienta la politie, a cerut ajutorul presei si al autoritatilor locale insa totul a fost in zadar. Batrana este convinsa ca fiica ei a fost ucisa si spera ca intr-o buna zi adevarul o sa iasa la lumina.
Pe langa durerea provocata de disparitia fiicei sale Marioara Chis mai indura si faptul ca nu isi poate vedea nepoata pentru ca ginerele sau, Cristi Fana, nu ii permite.
Nu mi-am vazut nepotica, pe Ioana, de doi ani de zile, desi am o hotarare definitiva in acest sens de la Curtea de Apel Craiova. Ultima data am vazut-o cand era la camin. Am mers eu si le-am rugat pe doamnele educatoare sa ma lase sa vorbesc cateva minute cu ea. De atunci nu mi s-a mai permis sa o vad. Acum este la scoala fata. Nu stiu ce sa mai fac si la cine sa mai apelez. Daca este cineva care ma poate ajuta il rog din sufet sa o faca. Daca fata mea nu mai este macar sa ma pot bucura de nepotica, a spus cu lacrimi in ochi Marioara Chis.
Dosarul disparitiei Danielei Fana este unul dintre cele mai grele cazuri cu care s-a confruntat politia din judetul Olt. Oamenii legii au luat in calcul mai multe variante: fuga de acasa, sinucidere, omor, insa niciuna nu s-a dovedit a fi viabila. Politistii au declarat ca femeia a fost cautata si in Iugoslavia, insa nici urma de ea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți