18.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Cadrele didactice care predau la clasa pregatitoare, evaluate de Ministerul Educatiei

- Advertisement -

La nivelul judetului Olt, prin testare vor trece 174 cadre didactice, perioada de verificare urmand a se desfasura intre 22 si 25 noiembrie.
in perioada 22 – 25 noiembrie va avea loc evaluarea finala a programului de formare a cadrelor didactice care predau la clasa pregatitoare in anul scolar 2012 – 2013, realizata in cadrul proiectului Organizarea interdisciplinara a ofertelor de invatare pentru formarea competentelor cheie la scolarii din clasele I-IV. Programul a constat in 40 de ore de formare fata in fata si 92 de ore online in perioada septembrie – noiembrie 2012, a declarat inspectorul Mirela Paraschiv, purtatorul de cuvant al Inspectoratului scolar Judetean. Potrivit acesteia, cadrele didactice sunt evaluate in functie de cateva criterii.
Criteriile in baza carora un cursant ICOS poate accede in evaluarea finala sunt: timp petrecut in platforma – minim 92 de ore, cursuri online – 3 module principale si un modul complementar cu status Finalizat, in rapoarte cursuri, teste online – 3 teste de evaluare sumativa (cate unul pentru fiecare modul principal), sustinute si promovate, minim un proiect interdisciplinar incarcat in Biblioteca de proiecte si vizibil in portofoliul personal, si minim 10 materiale elaborate incarcate in Resurse si vizibile in portofoliul personal, a mai spus aceasta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți