17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sceneta Nopti la circ, prezentata de trupa ReGe la Noaptea Muzeelor

- Advertisement -

incepand cu ora 17.00, cei care au trecut pragul muzeului au avut ocazia sa vizioneze proiectii de filme istorice, etnografice si documentare, dar si sa participe la vernisajul expozitiei Medalion de Artist: Mesterul Gheorghe Tanase.
La ora 17:30 a fost pusa in scena piesa Nopti la circ dupa Angela Carter, interpretata de trupa de teatru ReGe a Colegiului National Radu Greceanu din Slatina sub indrumarea profesorilor Mirela Moraru si Larisa Masay.

Piesa, una gustata de public, a castigat in noiembrie si cateva premii datorita talentatelor actrite-liceene. Trupa ReGe a Colegiului National Radu Greceanu a pus in scena o piesa pe care am mai prezentat-o de doua ori – prima data in cadrul festivalului de teatru Zilele Absurzilor din noiembrie, unde am obtinut locul trei si locul unu pentru interpretare feminina, iar a doua oara cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Ca de obicei, totul a iesit bine si fetele s-au prezentat asa cum trebuie, iar reactia spectatorilor a fost una pe masura, lucru care ne bucura a afirmat Larisa Masay.
Evenimentele dedicate Noptii Muzeelor s-au incheiat cu un concert extraordinar sustinut de corul Symbol, dirijat de Jean Lupu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți