4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Expozitie de grafica, pictura si fotografie la Caracal

- Advertisement -

Printre expozanti se numara elevi de la institutiile de invatamant caracalene cat si cadre didactice.
Iata numele tuturor care maine isi vor expune in foaierul Teatrului National din Caracal operele de arta: Adriana Andrei, Ana Maria Baronescu, Carmen Pelmus, Doina Enache, Isabela Barza, Iulia Colonescu, Madalina Ciu, Nicoleta Drosu, Ramona Ispas, Alexandru Marin, Bogdan Cuna, Catalin Mihai, Catalin Olaru, Florin Enache si Georgian Bostina.
Poate multi se vor intreba de ce Identitati?
Raspunsul este unul singur, deoarece aceasta expozitie are menirea de a exprima expresia individualitatii unei persoane, desi avem un singur lucru in comun si anume dorinta de a ne exprima gandurile si sentimentele, fie ca le asternem pe hartie sau pe o rola de film, a tinut sa precizeze Catalin Olaru, unul dintre expozantii evenimentului ce se va desfasura maine in foaierul Teatrului National din Caracal.
Acuarela, Tusul, Tempera, Fresca, Mozaicul sau Rayografia dezvaluie sentimente nebanuite, imbinate din belsug cu natura si anotimpul. Ruperi de ritm, accelerari, pasaje, miscari ale culorii-lumina, toate aceste rezolvari plastice vin cumva pe contramiscarea cotidiana, ordonata de catre toamna.
Profesorul Viorel Chirea din cadrul Centrului Cultural Municipal Caracal a tinut sa precizeze:
Pentru ca de putin timp a inceput un nou an scolar, iata un bun prilej atat pentru creatori de a-si prezenta lucrarile, cat si pentru iubitorii de arta, profesori, elevi si nu numai, de a urmari un periplu plastic inedit menit sa hraneasca spiritual pana si pe cel mai pretentios dintre privitori.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți