11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Atelierele de teatru, la Colonesti

- Advertisement -

Potrivit informatiilor furnizate de Ristina Baboi, coordonatorul proiectului, la festival au participat 13 ateliere de teatru.
Festivalul concurs s-a desfasurat pe doua sectiuni: monolog si sceneta.
Ca tema impusa a acestei editii, regulamentul prevede ca piesele puse in scena sa fie din dramaturgia clasica universala si romaneasca, a spus Ristina Baboi.
La sectiunea monolog, premiul I a fost castigat de Anca Nicolae, de la scoala Vitanesti, piesa Soacra cu trei nurori. La sectiunea sceneta, premiul I a fost castigat de Atelierul de teatru Sarbii Magura, piesa D-l Goe, Proces literar, iar premiile II si III au revenit Atelierului de teatru Colonesti, pentru piesele O scrisoare pierduta, respectiv Preselectie. De asemenea, s-au mai acordat si alte premii speciale pentru costume, scenografie, interpretare, etc
Castigatorii primelor trei locuri de la ambele sectiuni se vor prezenta la festivalul judetean, ce va avea loc in toamna, alaturi de castigatorii celorlalte zone, a declarat coordonatoarea proiectului.
Evenimentul a fost organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale si Cultural Olt, in parteneriat cu Caminul Cultural Ilie Martin si Primaria Colonesti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți