22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liberalul Gigel stirbu, propus ministru al Culturii

- Advertisement -

Gigel stirbu are 42 de ani si este absolvent al Facultatii de Teologie din Craiova. La rubrica studii si specializari, CV-ul sau mai consemneaza Ecole Nationale D’administration, Paris, in 2005, Institutul National de Administratie, master in Drept Social Roman si European – 2006, Universitatea Nationala de Aparare Carol I (C.N.A.) – 2008, Institutul Diplomatic Roman – 2010.

Gigel stirbu si-a practicat profesia de baza doar cativa ani, la Parohia Rosieni din Olt. in perioada 2005 – 2007 a detinut functia de subprefect, dupa care, in 2007 – 2008, a fost secretar de stat al ministerului Culturii si Cultelor. Din 2008 este deputat pe Colegiul 6. in mandatul trecut a fost presedinte al Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO, iar in actualul mandat a fost desemnat presedinte al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Cariera politica si-a inceput-o ca presedinte al TNL Olt si vicepresedinte al PNL Olt, iar din februarie 2013 este membru al Biroului Politic National al PNL. Din luna august a acestui an, stirbu a preluat conducerea interimara a organizatiei judetene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți