15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spectacol caritabil organizat de elevii de la LPS Slatina

- Advertisement -

Piesa de teatru Jacques sau supunerea, pusa in scena joia trecuta a fost indelung aplaudata, mai ales ca Eugen Ionescu descrie un fenomen universal al zilelor noastre, cel al lichidarii culturii, al descompunerii valorilor, al dezintegrarii gandirii umane. Dupa piesa de teatru, pe scena au urcat colegi de la clasa a VIII-a – solistii vocali si corul Armonia al Liceului cu Program Sportiv – care au prezentat datini si obiceiuri romanesti de Craciun,.
Spectacolul a fost unul caritabil. Toti participantii la spectacol – elevi, parinti, profesori, au avut initiativa donarii de bani cu scopul achizitionarii de jucarii de la un magazin ce doneaza 1 euro pentru fiecare jucarie cumparata catre organizatia Salvati copiii – Romania, fondurile stranse fiind utilizate pentru educatia copiilor. Faptele bune nu se vor opri insa aici, deoarece in aceasta saptamana jucariile vor fi daruite prescolarilor dintr-un centru de plasament si de la o gradinita de copii.
Trupa Amicii participa de 3 ani alaturi de alti liceeni slatineni la concursurile de teatru, obtinand de fiecare data premii. Alexandra Chirita, Livia Ghita, Raluca Stanica, Iulia Tatuc, Adrian Cheroiu, Robert Dumitru, Victor Gheorghe si Robert Negru sunt cei 8 membri ai trupei, 7 dintre ei preluand stafeta de la colegii mai mari care au absolvit anul trecut; pe langa actorie, sportivele practica volei si handbal de performanta, iar sportivii actori sunt luptatori care doar in ultima luna au obtinut 16 medalii la competitiile nationale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți