13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marian-Jean Marinescu, nominalizat la premiile Europarlamentarul anului 2014

- Advertisement -

Multumesc pentru nominalizare, sunt onorat! Multumesc si echipei care imi este alaturi zi de zi. Aceasta nominalizare este si o recunoastere a muncii lor, a declarat Marian-Jean Marinescu.
Eurodeputatul roman a fost apreciat in principal pentru introducerea in regulamentul Galileo/EGNOS a activitatii de cercetare si inovare privind dezvoltarea de aplicatii in economie bazate pe sistemele de radionavigatie prin satelit, precum si a finantarii acestei activitati. A fost remarcata, de asemenea, si capacitatea raportorului de a asigura sustinerea intregului spectru politic pentru programele Galileo si EGNOS.
Potrivit unui comunicat de presa al grupului PPE, in aceeasi categorie se mai regasesc eurodeputatii Christian Ehler (Grupul PPE, Germania) si Vicky Ford (Grupul ECR, Marea Britanie). Castigatorul va fi desemnat in baza voturilor membrilor Parlamentului European, acesta urmand a fi anuntat pe 18 martie.
Cercetarea si inovarea au un aport semnificativ la dezvoltarea industriei europene si la promovarea unor standarde ridicate in productie. in aceasta categorie au fost nominalizati europarlamentari care au avut o contributie importanta la politicile in domeniul cercetarii si inovarii.
Aflate la a 10-a editie, premiile Europarlamentarul anului 2014 premiaza deputatii cu cele mai bune realizari in 15 categorii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți