10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primavara aduce Luna curateniei in Slatina

- Advertisement -

Competitia are premii pentru scarile castigatoare, constand in vopsea pentru fiecare etaj, si sume de bani, iar sarcina comisiei de jurizare se anunta a fi una destul de dificila. Administratia locala a dat liber la inscrieri si pentru scarile castigatoare in editia trecuta.
in data de 5 martie vom lansa acest concurs – Luna curateniei, dumneavoastra (n.red. reprezentantii asociatiilor de proprietari) discutati cu locatarii scarii, trebuie sa fie indeplinite anumite conditii, si anume peretii interiori trebuie sa fie pregatiti pentru aplicarea vopselei. Ca si anul trecut, vom infiinta o comisie formata din reprezentanti ai Primariei, ai mass-media, ai asociatiei de locatari. Vom premia in continuare cele mai frumoase scari de bloc. Sper ca si anul acesta sa fie la fel de bune precum cele de anul trecut. Ca un detaliu in plus, pot sa participe si scarile care au fost in competitie anul trecut. Cea mai frumoasa scara va primi, pe langa vopsea, un premiu de 1.000 de lei, si alte 15 scari vor primi 700 de lei, a precizat Minel Prina, primarul orasului.
Tot din primavara, Slatina intra in curatenie generala. Orasul va fi impartit in 30 de zone si angajatii operatorului de salubritate vor face curatenie peste tot.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți