3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Subprefectul Emanuel Oproiu: Vreau sa fiu un manager in sectorul public si in interesul cetateanului!

- Advertisement -

Emanuel Oproiu, noul subprefect de Olt, a sustinut ieri prima sedinta de Colegiu Prefectural cu directorii institutiilor deconcentrate din judet. Dupa o scurta alocutiune, in care reprezentantul Guvernului in teritoriu i-a asigurat de sprijinul sau pe cei aflati in sala, acesta a subliniat faptul ca jurnalistii vor primi raspunsuri numai la eventuale intrebari legate de tema prezentata.
Ca subprefect, ca reprezentant al Guvernului in teritoriu, vreau sa fiu un manager in sectorul public si in interesul cetateanului. Imi doresc institutii publice mult mai eficiente si mai rapide in a raspunde intereselor cetatenilor. Imi doresc ca dialogul social sa primeze pentru dezvoltarea judetului nostru. Am si voi avea ca subprefect aceleasi asteptari pe care le-am avut si atunci cand am lucrat in mediul privat, a spus noul subprefect.
Acesta a avut si un scurt mesaj pentru directorii prezenti in sala.
Vreau sa va asigur ca in mine veti gasi cel mai bun prieten, in conditiile in care respectam legea, si respectam termenele ce sunt impuse atat mie, cat si dumneavoastra. Oricand ma puteti suna, ma puteti cauta la Prefectura, si cu siguranta vom gasi solutia optima pentru rezolvarea problemelor, a spus Oproiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți