4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Regal teatral, la Caracal

- Advertisement -

Festivalul de Teatru de la Caracal va costa anul acesta nu mai putin de patru miliarde de lei vechi. Pe durata a zece zile se vor juca tot atatea piese pe scena impunatorului monument de arhitectura din fosta capitala a Romanatiului. Cei mai multi bani din suma alocata de administratia locala si judeteana ONG-ului ,,Miscarea de Rezistenta condus de Marius Tuca, cunoscutul jurnalist originar din Caracal, se vor duce pe plata actorilor ce vor evolua in spectacolele cuprinse in programul manifestarii.
Iubitorii de teatru din Caracal si nu numai, care au dorit sa-si asigure un loc in frumosul teatru pentru a viziona toate cele 10 spectacole, au trebuit sa scoata din buzunar 4,5 milioane de lei vechi.
,,Pretul biletului variaza in functie de spectacol, fiind cuprins intre 50 si 80 lei. Cel mai mic pret este la spectacolul pentru copii care costa 10 lei, a declarat Florian Teodorescu, directorul Centrului Cultural Caracal. Potrivit acestuia, cu exceptia spectacolelor din zilele de 1 si 2 mai, pentru toate celelalte biletele au fost epuizate.
,,Mai avem bilete doar pentru spectacolele din 1 si 2 mai, Absolut!, dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga, regia Alexandru Dabija si, Apolodor de Gellu Naum, muzica Ada Milea, a spus Teodorescu.

Nume sonore pentru o editie de exceptie


Editia din acest an a Festivalului de Teatru de la Caracal ii este edicata lui Radu Beligan. Desi se afla intr-o stare de sanatate nu tocmai buna, cunoscutul actor a ajuns aseara la Caracal pentru a juca in prima piesa a acestui regal teatral-Lectia de violoncel de Mona Radu, regia Felix Alexa , alaturi de Marius Manole, Lamia Beligan, Rodica Ionescu. Rand pe rand, pe scena teatrului caracalean vor urca nume sonore, care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Gheorghe Zamfir, Radu Beligan, Marcel Iures, Medeea Marinescu, Dorina Chiriac, Marian Ralea, Virgil Ogasanu, Grigore Lese, Ileana Olteanu, Marius Rizea, Mihai Constantin.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți