10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Petrecere mare la Crampoia, de ziua comunei

- Advertisement -

La Crampoia, pentru al treilea an consecutiv a fost organizata de Sfintii Constantin si Elena o sarbatoare campeneasca pentru a marca ziua comunei.
Maifestarea intitulata ,,Flori de cantec romanesc, la care au luat parte sute de locanici dar si cetateni din comunele limitrofe, a fost deschisa, asa cum se cadea, de cel care a initiat-o: primarul Ionel Mirea.
,,Pentru al treilea an consecutiv, asa cum v-am promis, ne intalnim aici, pentru a ne bucura impreuna.Este ziua localitatii noastre, este ziua noastra, a tuturor. Nu am sa va spun acum ce am reusit sa realizam de la ultima noastra sarbatoare, pentru ca asta observati si dumneavoastra, vreau doar sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi si ne-ati sprijinit. Sper sa ramanem pe mai departe uniti si sa realizam multe lucruri importante pentru comunitatea noastra. Mai sunt, inca, multe de facut. Urandu-va la multi ani tuturor, nu-mi ramane decat sa va doresc petrecere frumoasa alaturi de invitatii nostri, artisti de marca dar si oameni politici care au fost si, sunt sigur, vor fi alaturi de noi si ne vor ajuta sa ne ducem la indeplinire obiectivele propuse, a declarat edilul comunei Crampoia.
Alaturi de acesta s-au aflat si o parte dintre colegii democrat-liberali precum candidatii la PE Marian Jean Marinescu si George Ionica, dar si Cristina Traila, presedinta organizatiei de femei a acestei formatiuni politice..
Locuitorii care au ales sa petreaca pe stadionul din localitate in aceasta zi importanta pentru comuna, au putut asculta artisti de marca precum Constantin Enceanu, Maria Ionescu-Capitanescu, Ioana State sau Marcela Fota, dar si sa serveasca traditionalii mititei, alaturi de o halba de bere rece.
Daca adultii nu au stat prea mult pe ganduri pana sa incinga hora, cei mici au luat la rand tiribombele, masinutele sau trambulinele, golind buzunarele parintilor. Sucul rece si inghetata au fost si ele la mare cautare atat de catre cei mici cat si de cei mari.
Petrecerea a continuat pana dupa lasarea serii, cand zona a fost ,,luata cu asalt de adolescenti, iar ritmurile care rasunau dinspre scena nu mai erau de muzica populara, ci usoara.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți