19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Finalizarea Salii Polivalente din Slatina, promisa pentru septembrie 2015

- Advertisement -

Am o veste buna, sala de sport se va continua, documentele sunt in curs de finalizare, zona asta va deveni intr-adevar un complex sportiv pe care Slatina il merita; e un oras frumos, cu oameni muncitori, un oras cu multi copiii care trebuie sa faca sport. Sala de sport, care e oprita din diverse motive, va fi continuata, am reusit sa refacem documentatia. Eu vreau ca anul viitor sa fie finalizata, nu incepem santiere pe care sa nu le mai terminam, incepem santiere pe care stim sigur ca le finalizam. Anul viitor sigur va fi gata, cu rugamintea la domnul primar sa stea cu atentie si cu biciul pe cei care construiesc, sa se respecte si termenele, si calitatea. O sa ne revedem la inaugurarea salii de sport anul viitor, nu depasim anul viior, pentru ca copiii din Slatina au nevoie de ea, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea la inaugurarea Bazinului de inot din Slatina.
Acesta a cerut conducerii Companiei Nationale de Investitii sa contacteze constructorul si sa-i ceara ca in maxim doua saptamani sa fie pregatit sa reia lucrarile, fara nicio zi de intarziere, mai ales ca fondurile de la minister vin in mod constant. Daca totul va merge ca la carte, Sala Polivalenta ar putea fi finalizata cel mai tarziu in luna septembrie 2015.
Eu vreau sa respectam termenele, daca constructorul nu e in stare, nu mai sta. Termenul e 12-14 luni, banii vin in mod curent, fara intarziere, nu are de ce sa intarzie. Nu putem sa stam cu santiere pe care sa le tinem deschise ani de zile, pentru ca uitati-va unde am ajuns; sunt trei mii si ceva de santiere deschise din 2007-2008 si ganditi-va cati bani publici s-au pierdut pentru ca stand ani de zile in ploaie, viscol, soare, sunt multe echipamente care s-au distrus si care inseamna costuri suplimentare. Eu nu stiu cine e constructorul, dar sper sa aiba forta ca in momentul in care s-au semnat toate documentele, sa lucreze non-stop, pentru ca banii de la noi vin. Urmariti cu atentie calitatea lucrarilor, pentru ca anul viitor in august-septembrie maxim trebuie sa finalizam sala. Contractul e semnat, mai avem ultima procedura de aprobare interministeriala a indicatorilor, dupa care incepem executia, finantarea e asigurata. Eu zic ca in maxim doua saptamani finalizam procedurile, asa ca vorbiti cu constructorul sa inceapa organizarea de santier. Sa organizeze, sa nu mai stea inca trei saptamani dupa ce am finalizat procedurile sa faca organizarea de santier. Orice zi pierduta e pierduta, a declarat Liviu Dragnea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți