8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Demisia presedintelui CJ Olt, ceruta de primarul PMP de la Studina

- Advertisement -

Marian Vasile l-a acuzat pe seful social-democratilor din judet, Paul Stanescu, ca profita de faptul ca detine functia de presedinte al Consiliului Judetean Olt si repartizeaza banii publici pe criterii politice.
Este inuman, este josnic, este strigator la cer ca un presedinte de Consiliu Judetean, ce promitea si in 2008, si in 2012 ca va fi presedintele tuturor oltenilor, sa se comporte astfel! La Olt, banii de la Consiliul Judetean s-au impartit, la ultima alocare de acum cateva zile, strict in functie de procentele obtinute de PSD la alegerile europarlamentare. Sunt localitati care nu au primit niciun leu. Si aici, culmea, nu ma refer doar la localitatile cu primari de la alte partide decat PSD de unde provine presedintele CJ Ot, Paul Stanescu, ci si primariile conduse de primari ai acestui partid PSD. si ei au ramas fara bani pentru ca nu au atins cota de voturi ce le-a revenit. Adica nu si-au atins target-ul care a fost de 50%, a afirmat Marian Vasile, aducand in discutie situatia comunei Izbiceni condusa de primarul social-democrat Mircea Velica.
Marian Vasile a vorbit si despre situatia primariilor conduse de edili apartinand partidelor din opozitie, dand exemplu Primaria Studina.
,,S-a spus ca banii s-au dat in functie de arierate si de proiectele aflate in derulare. Eu, la Studina, am arierate de 4.000.000 lei si am si multe proiecte in derulare si nu am primit un leu. Deci, justificarea lor cade din start. si in situatia mea sunt multi primari. Unii nu au arierate si nici proiecte dar au primit bani pentru ca au obtinut un scor bun la alegeri, altii au proiecte, au arierate dar nu au primit un leu. Ca sa dau un exemplu ma uit aproape de Studina, la Gradinile… Au primit bani multi pentru ca au obtinut peste 80% voturi pentru PSD, a mai spus Vasile.
in contextul celor amintite, acesta a cerut public demisia presedintelui CJ Olt, Paul Stanescu, a celor doi vicepresedinti ai institutiei, dar si a consilierilor judeteni care au votat proiectul de hotarare prin care s-au repartizat banii.
Cei de la PSD au demonstrat inca o data ca se poarta in acest judet ca si cum ar fi pe mosia dumnealor. De aceea, eu cer in mod public demisia si a presedintelui Consiliului Judetean, si a vicepresedintilor, a tuturor celor ce conduc CJ Olt, dar si demisia consilierilor judeteni care au putut sa voteze aceste proiecte de hotarari care sa nedreptateasca atat de mult cetatenii din judetul Olt. Ce s-a intamplat acum este inadmisibil!, a sustinut Marian Vasile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți