3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Luminita Adam a trecut in tabara ciocoilor

- Advertisement -

Deputatul Luminita Adam s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Doamna Luminita Adam a fost aleasa deputat in circumscriptia electorala nr. 30 Olt, colegiul uninominal nr. 7. incepand de astazi, 18 iunie 2014, parlamentarul UNPR isi va desfasura activitatea in grupul Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor, precizeaza un comunicat de presa al UNPR.

UNPR este a treia statie din traseul politic al Luminitei Adam. Fost membru PRM in perioada 2000 – 2010, aceasta a candidat in 2012 din partea PPDD, castigand mandatul de deputat pe Colegiul 7 prin redistribuire.
imi doresc schimbarea radicala a politicii romanesti, Jos ciocoii si PP-DD, unica sansa sunt doar cateva din mesajele pe care Luminita Adam le transmitea in campania din 2012. Ulterior, din postura de deputat PPDD a avut numeroase declaratii politice in Parlament prin care critica puterea. Cea mai recenta, intitulata Romania, o tara condusa de Guvernul Aoleu! a fost facuta la finalul lunii trecute.
Usor – usor, impunand cate o taxa in fiecare luna, acest guvern s-a transformat in Guvernul Aoleu: aoleu, s-a scumpit benzina!; aoleu, s-a scumpit lumina!; aoleu, n-am bani de medicamente!; aoleu, n-am cu ce imbraca copiii sa-i trimit la scoala!; aoleu, murim cu zile in spitalele romanesti!; aoleu, ne pleaca copiii sa munceasca in strainatate si nu mai avem niciun sprijin la batranete!; aoleu, n-avem locuri de munca!; aoleu, fondurile europene au fost luate doar de smecheri!; aoleu, ne-am umplut de baroni locali ce administreaza banii nostri dupa bunul lor plac!. Veniti alaturi de noi, de parlamentarii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, si haideti sa-i facem pe guvernanti sa inteleaga ca nu se mai poate asa, declara Luminita Adam la finalul lunii mai.

Dupa trei saptamani de la ultimele critici la adresa puterii, a ajuns la concluzia ca nu se mai regaseste in PPDD si a sarit in barca UNPR. Cum progresistii nu au grup parlamentar propriu, Luminita Adam va activa in grupul PSD din Camera Deputatilor, alaturi de ciocoii huliti odinioara.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți