13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Plaja Olt si piscina, inaugurate la sfarsitul saptamanii

- Advertisement -

Slatinenii se vor bucura de cele doua piscine si plaja de la sfarsitul acestei saptamani, anunta reprezentantii Primariei Slatina. Inaugurarea oficiala a obiectivului va avea loc vineri, 27 iunie, incepand cu ora 13:00, iar cei prezenti vor avea parte de numeroase surprize si concursuri cu premii.
Administratia locala promite numeroase surprize si concursuri pentru slatinenii care vor participa la deschiderea oficiala a Plajei Olt. Toti doritorii sunt asteptati de la ora 13:00, insa petrecerea se va termina tarziu in noapte, cu un foc de artificii si cu lansarea a 300 de lampioane.
Vineri, pe 27 iunie, invitam toti slatinenii si pe toti cei care vor sa faca baie sau plaja, sa vina la Plaja Olt de la ora 13:00, pentru ca avem foarte multe activitati. Avem intreceri intre echipe de copii pentru realizarea de castele de nisip, curse in apa intre parinti care vor cara copii in spate, concurs de table, skandenberg si flotari, si proba de baut bere. Mai avem si probe de transport cocktailuri pe tava, vor fi foarte multe activitati, si seara se va finaliza cu un concurs de karaoke si un frumos foc de artificii si vom lansa si 300 de lampioane. Sper ca vremea sa tina cu noi si sa fie foarte multi slatineni. Dupa ce vom termina, vom avea un DJ care va pune muzica sa putem dansa, a declarat Minel Prina, edilul orasului.
Chiar daca nu va fi prezent la deschidere, fiind invitat la Bucuresti, la comisia interministeriala care va stabili soarta Salii de sport, primarul promite ca nu va lipsi de la petrecerea anuntata pe plaja, chiar daca asta inseamna ca va ajunge mai tarziu. Pana la inaugurare, firma constructoare executa ultimele finisaje, astfel incat piscinele si plaja sa-i primeasca vineri pe slatineni in conditii optime. Au fost stabilite si tarifele de intrare: un adult va plati 15 lei, iar copiii 7 lei.
Nu vor mai fi conditiile dinainte. Sper ca incepand cu mijlocul lunii iunie sa avem si hidrobicicletele astfel incat sa diversificam ofertele acestei plaje. Iar la finalizare, in februarie 2015, toate lucrurile sa fie bine puse la punct, pentru ca este un test si pentru noi, administratia locala. Aceasta perioada de vara trebuie sa fie ca o lectie din care sa invatam pentru 2015, iar plaja sa devina atractiva pentru toata lumea. Suntem cu finisajele pe ultima suta de metri, incepand de azi introducem si apa in piscina, au venit dusurile, si de marti lucram la ultimele reglaje, astfel incat apa sa fie una impecabila pe 27 iunie. Plaja va fi deschisa incepand de vineri tot timpul, de la ora 10:00 pana la 20:00, sau cat vrea sa stea omul aici. Vor fi si puncte de alimentatie publica, speram sa diversificam aceasta oferta astfel incat slatineanul sa se simta foarte bine aici si sa-si doreasca sa vina si a doua sau a treia zi. Pretul de intrare va fi 15 lei pentru adulti, 7 lei pentru copii; tarifele sunt mai mici decat la celelalte piscine din Slatina, dar noi avem si avantajul ca suntem in mijlocul Oltului, adie acesta briza minunata si cred ca vor fi foarte multi slatineni si nu vom avea probleme cu concurenta. Atunci cand va fi finalizat Clubul Nautic, vom avea un pachet de baza care va cuprinde plaja si piscina, dupa care fiecare slatinean va putea sa mearga si sa plateasca daca vrea sa practice vreun sport. Plateste pachetul de baza care va fi probabil tot acelasi pret, 15 lei, la care se adauga celelalte facilitati, a mai spus Prina.
Ca si premii la concursurile ce vor avea loc, Primaria a pus la bataie biciclete, skate-uri, cartoane de bere, abonamente la piscina si la Bazinul de inot.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți