10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un deputat inspirat de Bercea…

- Advertisement -

Deputatul Gigel stirbu este bun de plata dupa ce reprezentantii Primariei Slatina au constatat ca acesta a construit un acoperis fara autorizatie. Primaria a sanctionat fapta cu 50.000 de lei si a obligat proprietarul sa faca toate demersurile necesare pentru a intra in legalitate.
Sunt profund nemultumit de faptul ca numele Slatinei – orasul in care se intampla atatea lucruri frumoase – se leaga in ultimul timp de numele acestui personaj (n.red. Bercea Mondial) si nu-mi convine absolut deloc, dar trebuie sa trecem si peste aceste lucruri. Important e ca am dus un razboi pe care multi il considerau din start pierdut, am repurtat niste victorii si ele nu sunt de neglijat, atata timp cat acest personaj s-a oprit cu construirea ilegala in Slatina. Pana acum am demolat 3 case ale lui: una in 2011, apoi in 2012 si o alta in 2013. Din pacate mai avem si alte constructii ilegale, si chiar acum doua saptamani am dat o amenda. Am dat o amenda unui alt personaj, dar de data aceasta cu studii superioare, ba mai mult, un personaj care se afla in Parlamentul Romaniei si care ar trebui sa respecte legea, pentru ca el o face. Din nefericire, exista si un element de legatura intre primul personaj, interlopul, si acest personaj despre care vorbesc, un deputat de Draganesti, care s-a inspirat din modul de lucru ilegal al lui Bercea. Bine ca nu s-a inspirat si din modul de construire, sa ne fi trezit in mijlocul orasului cu un acoperis cu turle, a declarat Minel Prina, primarul Slatinei.
Potrivit acestuia, amenda a fost data saptamana trecuta, iar cladirea cu pricina este situata la intersectia strazii Manastirii cu Arcului. Dupa ce va plati amenda, deputatul va fi obligat sa intre in legalitate.
S-a inspirat din modul de lucru al lui Bercea Mondial; daca este deputat de Draganesti a considerat ca trebuie sa-si construiasca acoperis la cladirea firmei fara autorizatie de construire, ceea ce nu e legal. Am spus sa nu-l dea jos, dar sa intre in legalitate. Dupa ce plateste amenda, trebuie sa faca expertize, analize, proiectare, tot ce presupune realizarea unei lucrari de asemenea anvergura, a adaugat Prina.

Amenda, dispusa de viceprimarul coleg de partid cu deputatul

Potrivit edilului slatinean, amenda a fost dispusa chiar de viceprimarul Cristian Bircea, coleg de partid cu parlamentarul sanctionat.
Amenda a fost data de viceprimarul municipiului Slatina care este coleg de partid cu acest personaj. Eu acum ma astept la niste repercusiuni politice pentru viceprimarul Slatinei care si-a facut treaba, pentru ca a pus in aplicare legea. Repercusiuni ar insemna probabil sa-i retraga sprijinul politic sau sa-l dea afara din partid. Cred ca asta se va intampla, ii va retrage sprjinul politic domnului Bircea, a conchis Prina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți