10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caruntu a cerut suspendarea conducerii PMP Olt

- Advertisement -

Fostul lider al PMP Slatina, Marian Caruntu, a cerut public noii conduceri a partidului suspendarea din functii a sefului organizatiei de la Olt, Marian Vasile, si a adjunctului sau, Marian Bobes. Solicitarea a venit pe fondul nesolutionarii contestatiei depuse de Caruntu la decizia sefilor organizatiei oltene de eliberare a sa din functia de presedinte al PMP Slatina.
,,Am contestat la centru decizia de inlaturare a mea din functie. Am avut o discutie personala cu domnul Tomac inainte de congres. A promis ca se va analiza situatia de la Olt dupa congres. Cand l-am cautat, mi-a spus ca nu mai este de competenta sa si sa ma adresez doamnei Udrea si domnului Petrescu. Asa am facut. Am avut o discutie personala cu domnul Petrescu si mi s-a cerut sa am rabdare ca trebuie sa se constituie comisia de litigii. Pana se va solutiona contestatia am decis sa cerem public, conducerii PMP, suspendarea presedinteleui PMP Olt, Marian Vasile, si a prim-vicepresedintelui Marian Bobes, a declarat Caruntu.
Fostul presedinte al organizatiei de la Slatina le-a reprosat celor doi sefi ai PMP Olt, printre altele, ca au incalcat prevederile statutului atunci cand au decis sa-l inlature din functie si ca au facut promovari in organizatie la presiunea unor persoane din afara partidului.
,,Am venit cu o propunere pentru organizatia de la Draganesti si mi s-a respins spunandu-mi-se ca de organizatia respectiva se va ocupa domnul Capatana ( n.r.Marian Capatana), a afirmat Caruntu.
El a sustinut ca a cerut suspendarea din functii a lui Marian Vasile si Marian Bobes pentru ca doar in absenta lor din fruntea organizatiei are garantia ca alegerile pentru conducerea PMP Olt, la care intentioneaza sa participe, se vor desfasura corect.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți