8.1 C
Slatina
sâmbătă,11 mai,2024

Ultimele Articole

Ioan Ciugulea a renuntat la vicepresedintia Consiliului Judetean

- Advertisement -

Eu anuntasem ca voi demisiona din functie pe data de 28, dar tinand cont de faptul ca joi va fi sedinta de CJ am zis ca e mai bine sa-mi dau demisia acum, pentru ca iar or sa fie discutii legate de votul meu ca si membru al PNL. stiti ca la ultima sedinta noi, PNL-ul, am votat impotriva unor proiecte si nu este corect ca eu, fiind vicepresedinte al CJ, semnand si avizand cam toate documentele, sa votez ca si consilier judetean impotriva propriilor mele decizii. Eu nu pot sa votez impotriva calitatii mele de vicepresedinte, o tampenie mai mare ca asta nu exista. Azi imi depun demisia si pana lunea viitoare voi preda tot ce am de predat, a spus Ciugulea.
Acesta a mai afirmat ca nu renunta si la calitatea de consilier judetean, precizand ca asteapta sa fie dat afara de conducerea PNL Olt. intrebat de ce nu si-a anuntat colegii de partid de intentia sa de a demisiona din functia de vicepresedinte al CJ Olt, Ioan Ciugulea a afirmat ca nu a considerat necesar sa faca acest lucru pentru ca a fost o decizie personala, unilaterala, pe care partidul oricum nu il putea impiedica sa o ia.


in cadrul conferintei, Ciugulea a mentionat si faptul ca nu a fost de acord cu demersul colegilor sai de a ataca in instanta hotararea CJ privind alocarea unor sume catre primarii. Mai exact, este vorba de hotararea prin care de la impartirea fondurilor au fost exceptati atat primarii PNL, PDL, PMP, cat si cei PSD care au obtinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare. Desi din postura de consilier judetean reprezinta si cetatenii acelor comune care nu au primit bani de la CJ, Ioan Ciugulea este de parere ca hotararea nu trebuia atacata in contencios de alesii judeteni, ci de primarii sau cetatenii afectati.
S-au facut demersuri, n-am fost de acord cu ele, in care consilierii judeteni PNL si PDL au atacat hotararea CJ privind alocarea de fonduri catre primarii. Eu consider ca mi-am facut datoria si motivatia acelui demers de a chema in judecata Consiliul Judetean mi se pare o tampenie. Primarii puteau sa faca acest lucru, ca ei sunt lezati, sau orice consilier local, orice cetatean al comunei respective. Noi, consilierii judeteni, am votat politic impotriva acelei hotarari si de-aia nu am semnat, a spus Ciugulea, care si-a exprimat convingerea ca in sedinta CJ de saptamana aceasta se va face o rectificare in favoarea primariilor care nu au primit bani sau care sunt in imposibilitatea de a functiona.

Se alatura lui Tariceanu

Ioan Ciugulea, ale carui relatii cu actuala conducere a PNL Olt sunt tensionate, a afirmat ca ramane membru PNL dar se va alatura Asociatiei pentru pastrarea identitatii liberale, proiect lansat de Calin Popescu Tariceanu inainte de lansarea Partidului Liberal Reformator.
De azi ma voi afilia Asociatiei Idei Liberale, care a fost lansata inainte de discutia cu Partidul Liberal Reformator. Asociatia este una, partidul care va avea un congres la sfarsitul lunii este altceva(…). Eu zic ca macar oamenii care ma suna si vor sa fie langa mine or sa vina langa mine. Sa nu credeti acum ca ma duc sa ma bat sau sa fac nu stiu ce, sa iau primari… Primarii care doresc pot sa vina langa mine, de fapt stiti ca sunt vreo sase sau sapte care au declarat clar ca nu mai au nici o treaba cu PNL-ul, a afirmat Ioan Ciugulea. intrebat pe cine va sustine la alegerile prezidentiale, acesta a spus ca optiunea sa este Calin Popescu Tariceanu. in opinia fostului presedinte al PNL Olt, candidatul comun al dreptei la prezidentiale nu va fi de la PNL.

Noul loc de munca, la o firma cu capital privat

Pe langa construirea unui viitor politic alaturi de Tariceanu, fostul presedinte al PNL Olt a luat o decizie si in privinta unui nou loc de munca. Acesta a afirmat ca si-a depus deja CV-ul la o firma al carei nume nu a vrut sa-l dezvaluie.
Eu am spus dinainte, anuntasem ca plec pe 28. Am facut un interviu la o firma, asteptam raspunsul. stiam ca voi pleca cu data de 28. Am depus CV-ul la o firma cu capital privat, numele nu are importanta, a spus Ciugulea, care nu a dorit sa dezvaluie nici functia pe care o va ocupa.

Uneperistul Belinski, vehiculat drept noul vicepresedinte al CJ Olt

Desi Ioan Ciugulea a negat zvonurile potrivit carora demisia sa din functia de vicepresedinte al CJ ar avea la baza presiunile facute de fostii aliati din USL, surse din mediul politic sustin contrariul. in urma negocierilor postul a revenit UNPR, iar numele vehiculat drept inlocuitor al lui Ciugulea este cel al lui Pavel Belinski.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți