10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul comunei Bobicesti a trecut la PSD

- Advertisement -

Marius Oprescu, prim vicepresedintele PSD Olt, a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, o noua achizitie a social democratilor olteni – Ilie Chitez, primarul liberal al comunei Bobicesti.
Datorita degringoladei din dreapta politica, datorita necoerentei in ceea ce priveste apartenenta la un grup european doctrinar, datorita a tot ceea ce se intampla in PNL, un partid istoric, cu traditie, care in acest moment, datorita liderilor care nu le face cinste, este macinat de scandaluri, astazi avem alaturi de noi pe domnul primar de la Bobicesti, Ilie Chitez. Un domn primar care a facut treaba in localitatea dansului, a transformat localitatea Bobicesti, dar care considera ca nu se mai regaseste in dreapta actuala si a venit alaturi de noi sa continue proiectul de guvernare inceput cu colegii la vremea respectiva liberali, un proiect sustinut si de circa 70% din electoratul roman, a spus Marius Oprescu.

Prezent la conferinta, edilul comunei Bobicesti a precizat ca la baza deciziei sale sta dorinta de a-si continua proiectele pentru localitate.

Marius v-a spus imbracat asa, politiceste, eu va spun mai putin politiceste, pentru ca sunt mai mult administrator decat om politic, si mai pe scurt. Ma atasez si eu unei echipe care are succes, o echipa care promite asa cum a promis in campania pentru USL sa duca la indeplinire niste obiective, obiective care au ramas aceleasi in continuare si pe care eu, ca administrator, trebuie sa le duc mai departe indiferent de incarcatura aceea politica. Nu cred ca va asteptati de la mine sa critic sau sa laud pe cineva, e o decizie pentru a-mi duce mai departe obiectivele, a spus Ilie Chitez.

intrebat ce va face in eventualitatea unei schimbari de putere, daca va ramane la PSD sau va trece la partidul ce va fi la guvernare, edilul comunei Bobicesti a afirmat ca ar lua in calcul o noua schimbare de culoare.
Daca cetatenii comunei au un obiectiv de realizat si pentru a-l realiza va trebui sa fac acelasi lucru, atunci probabil ca da, a spus Chitez.

La fel ca si ceilalti colegi ai sai care au trecut cu sufletul la PSD, Ilie Chitez nu va demisiona din PNL, pentru a nu-si pierde mandatul, ci va astepta sa fie exclus.
Comuna Bobicesti este una dintre localitatile care nu au primit nici un leu de la Consiliul Judetean la ultimele doua repartizari ale sumelor defalcate din TVA.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți