15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducerea UNPR, prezenta la Slatina

- Advertisement -

Reprezentantii organizatiilor UNPR din regiunea sud-vest Oltenia au fost prezenti sambata la Slatina, la o reuniune zonala la care a participat si presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea. in cadrul intalnirii, progresistii prezenti au adoptat o rezolutie privind soliditatea proiectului aliantei de guvernare PSD – UNPR si sustinerea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale.
in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul organizatiei judetene, Gabriel Oprea a declarat ca obiectivul UNPR este castigarea presedintiei de catre Victor Ponta, precizand ca formatiunea pe care o conduce isi propune sa stranga un milion de semnaturi pentru sustinerea candidatului PSD la alegerile prezidentiale Este o onoare sa fiu prezent aici, la Slatina, cu echipa de conducere a UNPR, am avut o intalnire pe aceasta regiune. De fapt noi in ultimul timp am mers peste tot in tara. O sa va spun la modul pragmatic, intalnirea noastra de aici este in primul rand pentru alegerile din 16 noiembrie, pentru presedinte, ne intereseaza ca obiectiv strategic sa strangem cele un milion de semnaturi pe care ne-am angajat sa le avem in sprijinul lui Victor Ponta pentru presedintia Romaniei. Noi consideram ca domnul Ponta va fi presedintele Romaniei, este un om tanar, un om de valoare, un om foarte bine pregatit. (…) Eu sunt convins ca reprezinta o generatie de oameni pregatiti, tineri si de viitor, a declarat Gabriel Oprea.
Potrivit rezolutiei adoptate la Slatina, UNPR isi asuma responsabilitatea ca, alaturi de PSD si PC, sa obtina in regiunea sud-vest Oltenia cea mai buna performanta electorala pentru candidatul Victor Ponta. De asemenea, prin documentul mentionat, UNPR isi afirma sustinerea pentru proiectele de dezvoltare ale fiecarei comunitati din regiunea sud-vest Oltenia, constata performanta coalitiei de guvernare din care face parte si considera ca masurile economice ce vor fi duse la indeplinire in perioada urmatoare vor consolida o crestere economica ce se va reflecta in buzunarul fiecarui roman.
Alaturi de Gabriel Oprea, la reuniunea zonala de la Slatina au participat ministrul pentru relatia cu Parlamentul – Eugen Nicolicea, secretarul general Neculai Ontanu, senatorul Ion Toma – secretar general adjunct si presedinte al UNPR Olt, Mugur Mihaescu, purtatorul de cuvant al UNPR, deputatii Valeriu Steriu si Luminita Adam, impreuna cu mai multi colegi parlamentari, presedintii organizatiilor judetene ale UNPR din regiune.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți